Όλα τα Προϊόντα μας

Για οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας ψάχνετε για προστασία, η MetLife έχει το κατάλληλο προϊόν για εσάς .Εδώ θα βρείτε συνοπτικά όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα που προσφέρουμε. Απλά επιλέξτε την κατηγόρια που σας ενδιαφέρει και ανακαλύψτε μια σειρά από προϊόντα.

 

Ασφάλεια Ζωής

Ασφάλεια Ζωής

Η ασφάλεια Ζωής προσφέρει Ασφαλιστική προστασία με εφάπαξ Κεφάλαιο Κάλυψης για την οικονομική στήριξη της οικογένειας (Δικαιούχοι) σε περίπτωση απώλειας ζωής του Ασφαλισμένου από Ασθένεια ή Ατύχημα.

Μάθετε περισσότερα για τις Ασφάλειες Ζωής
Επένδυση Αποταμίευση

Επένδυση Αποταμίευση

Το “Multi Global Invest Plan” είναι ένα σύγχρονο αποταμιευτικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να συνδυάσετε τη συστηματική μακροχρόνια αποταμίευση με τις δυναμικές αποδόσεις που προσφέρουν τόσο η εγχώρια όσο και οι διεθνείς αγορές.

Μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο –στα μέτρα των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων– το οποίο συνδέεται με μερίδια (Unit-Linked) ενός ή περισσότερων από τα Εσωτερικά Μεταβλητά Ταμεία:

• Alico Global Concervative Fund

• Alico Global Balanced Fund

• Alico Global Growth

• Alico Global Dynamic Fund

και να αξιοποιήσετε σε μακροχρόνια προοπτική κάθε ευρώ που αποταμιεύετε. Είναι ένα "έξυπνο" επενδυτικό εργαλείο που σας δίνει πρόσβαση στις υπεραξίες που αναπτύσσονται στη διεθνή οικονομία και σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη.

Μάθετε περισσότερα για τα Επενδυτικά Σχέδια
Προσωπικά Ατυχήματα και Υγεία

Προσωπικά Ατυχήματα και Υγεία

Ένα ατύχημα ή μια ασθένεια μπορούν να έχουν σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο και να διαταράξουν τον οικονομικό προϋπολογισμό της οικογένειας, με απρόβλεπτες πολλές φορές συνέπειες.  Η πλέον αποτελεσματική προστασία έρχεται μέσα από τα προγράμματα Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας της MetLife, που σας προσφέρουν κάλυψη για ένα ευρύ φάσμα κινδύνων, δίνοντας έτσι ρεαλιστικές λύσεις στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας της MetLife προσφέρουν νοσοκομειακή κάλυψη για την οικογένεια σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  •  Άριστη σχέση κόστους και παροχών
  •  Ποικιλία προγραμμάτων και καλύψεων που προσαρμόζονται στις προσωπικές σας ανάγκες και δυνατότητες
  • Δυνατότητα πληρωμής ασφαλίστρου (εξάμηνο, τρίμηνο, ετήσιο) ώστε να ανταποκρίνεται στον οικονομικό σας προγραμματισμό.
  1. Ασφάλεια Απώλειας Ζωής από Ατύχημα
  2. Ασφάλεια Μόνιμης Ανικανότητας για Εργασία
  3. Παροχές Προστασίας Εισοδήματος
  4. Ασφάλεια Κάλυψης Εξόδων Νοσηλείας από Ασθένεια ή Ατύχημα
  5. Επιδοματικές Παροχές Νοσηλείας

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας