Ιστορίες σαν την δική σας

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εύκολο να εντοπίσετε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις δικές σας ανάγκες.

 

Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει ιστορίες ατόμων οι οποίοι, σαν κι εσάς, θέλουν να εξετάσουν την δυνατότητα να αποκτήσουν μία ασφάλεια ζωής ή κάποιο αποταμιευτικό πρόγραμμα.

 

Ελπίζουμε να ταυτιστείτε με κάποια από αυτές και με αυτόν τον τρόπο να εντοπίσετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Στη ζωή κάποιου είναι πιθανόν να προκύψουν καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να εγγυηθεί ότι θα βρίσκεται για πάντα στο πλευρό της οικογένειάς του.  Είναι σημαντικό λοιπόν να μπορείτε να στηρίξετε την οικογένειά σας από οικονομικής άποψης ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις πάγιες υποχρεώσεις της, καθώς επίσης να καλύψει και όποιες καθημερινές ανάγκες προκύψουν.  Αυτό θα σας καθησυχάσει τώρα αλλά και θα εξασφαλίσει την οικογένειά σας σε περίπτωση που σας συμβεί κάποιο αναπάντεχο γεγονός.

 • Ασφάλεια Κάλυψης Εξόδων Νοσηλείας από Ασθένεια ή Ατύχημα

  Υποστήριξη στην περίπτωση αναπάντεχων σοβαρών ασθενειών

  Η Βασιλική θέλει ένα πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης για ολόκληρη την οικογένεια

   

  Είμαι η Βασιλική και ζω με το σύζυγo μου και το 3χρονο αγοράκι μας στην Λευκωσία.

  Το καθημερινό μας πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς εργαζόμαστε και οι δύο αρκετές ώρες γυρνώντας σπίτι αργά το απόγευμα.

 • Προστασία εισοδήματος

  Προστασία εισοδήματος

  Ο Γιώργος θέλει να μπορεί να αντιμετωπίσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του σε περίπτωση που δεν μπορεί πλέον να εργαστεί.

                                  
  Είμαι ο Γιώργος. Ζω και εργάζομαι στη Λεμεσό μαζί με τη σύζυγό μου Άννα. Ευτυχώς μέχρι τώρα στη ζωή μας δεν χρειάστηκε να ανησυχήσουμε ιδιαίτερα για θέματα όπως η υγεία και τα οικονομικά μας.