Έχετε ερώτηση;

MetLife 
 
Λεωφόρος Κέννεντυ 38
Τ.Θ. 21383

1507 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Τηλ.: +357 22845845

Fax: +357 22845606

Email: contact@metlife.com

H MetLife γιορτάζει 60 χρόνια, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών στην Κύπρο

H MetLife γιορτάζει 60 χρόνια, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών στην Κύπρο.

Η MetLife Κύπρου, με τη στήριξη του MetLife Foundation, δωρίζει €30,000 στο Ογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου.

Η MetLife γιορτάζει 60 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο. Για να τιμηθεί η επέτειος, πραγματοποιήθηκε Βραδιά Δείπνου και Βραβεύσεων στο Hilton Κύπρου στις 15 Οκτωβρίου, με την παρουσία ανώτατων στελεχών της MetLife, μεταξύ των οποίων και ο CEO της MetLife Europe, Dirk Ostijn, και υπαλλήλων, ασφαλιστών και ειδικών προσκεκλημένων. Της φαντασμαγορικής εκδήλωσης ακολούθησε το Συνέδριο Πωλήσεων της εταιρείας στις 16 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού δείπνου, μια επιταγή των €30,000 δόθηκε στο Ογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου. Σε συνεργασία με Σχολή Τέχνης, η MetLife Κύπρου προσκάλεσε τα παιδιά να ζωγραφίσουν τον αριθμό 60 σε διάφορες μορφές και ιδέες. Η MetLife πρόσφερε €20 για κάθε ζωγραφιά και το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε από τις εκδηλώσεις δόθηκε στο νοσοκομείο. Στα τοπικά έσοδα των εκδηλώσεων προστέθηκε η δωρεά του MetLife Foundation, του φορέα χορηγήσεων προγραμμάτων της MetLife.

Στην ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Κύπρου κ. Αντώνης Καρπασίτης, τόνισε τη δέσμευση της MetLife για κάλυψη των αναγκών των πελατών της από το 1955 με την υποστήριξη των πιστών και αφοσιωμένων υπαλλήλων της και των 180 ασφαλιστών της.

«Γιορτάζουμε φέτος 60 χρόνια δημιουργικής παρουσίας και προσφοράς στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Κύπρου. Η American Life Insurance Company, και τώρα MetLife, ήταν εδώ από την αρχή της δημιουργίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ήταν εδώ σε κάθε φάση της πολυτάραχης ιστορίας της σύγχρονης Κύπρου. Με την απαράμιλλη τεχνογνωσία και επαγγελματισμό μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας και για τα επόμενα 60 χρόνια», σημείωσε ο κ. Καρπασίτης.

 

Απευθυνόμενος στους καλεσμένους του δείπνου, ο κ. Ostijn σημείωσε πως η Κύπρος είναι μία από τις τρεις μόνο MetLife εντός ΕΜΕΑ που έχουν πετύχει όμοιο ευοίωνο ορόσημο. «Είναι 60 χρόνια που καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας και διατηρούμε τις δεσμεύσεις που τους δώσαμε, 60 χρόνια οικοδόμησης μιας οικονομικά ισχυρής, σταθερής και ανθεκτικής Εταιρείας και 60 χρόνια ως πρωτοπόροι και καινοτόμοι της εξέλιξης της Κυπριακής Ασφαλιστικής αγοράς», τόνισε.

 

«Θα ήθελα να επαινέσω τον Αντώνη, την ηγετική ομάδα και όλους τους αφοσιωμένους υπαλλήλους στην Κύπρο για τον υποδειγματικό τρόπο που δουλεύουν, εξασφαλίζοντας μια συνεχή σταθερότητα και επιτυχία. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, τους ασφαλιστές μας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεχή υποστήριξη στην εταιρεία μας», κατέληξε ο κ. Ostijn.