Τα Νέα μας

 

H MetLife γιορτάζει 60 χρόνια, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών στην Κύπρο

Η MetLife Κύπρου, με τη στήριξη του MetLife Foundation, δωρίζει €30,000 στο Ογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου.

Η MetLife γιορτάζει 60 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο. Για να τιμηθεί η επέτειος, πραγματοποιήθηκε Βραδιά Δείπνου και Βραβεύσεων στο Hilton Κύπρου στις 15 Οκτωβρίου, με την παρουσία ανώτατων στελεχών της MetLife, μεταξύ των οποίων και ο CEO της MetLife Europe, Dirk Ostijn, και υπαλλήλων, ασφαλιστών και ειδικών προσκεκλημένων. Της φαντασμαγορικής εκδήλωσης ακολούθησε το Συνέδριο Πωλήσεων της εταιρείας στις 16 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού δείπνου, μια επιταγή των €30,000 δόθηκε στο Ογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου. Σε συνεργασία με Σχολή Τέχνης, η MetLife Κύπρου προσκάλεσε τα παιδιά να ζωγραφίσουν τον αριθμό 60 σε διάφορες μορφές και ιδέες. Η MetLife πρόσφερε €20 για κάθε ζωγραφιά και το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε από τις εκδηλώσεις δόθηκε στο νοσοκομείο. Στα τοπικά έσοδα των εκδηλώσεων προστέθηκε η δωρεά του MetLife Foundation, του φορέα χορηγήσεων προγραμμάτων της MetLife.

Στην ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Κύπρου κ. Αντώνης Καρπασίτης, τόνισε τη δέσμευση της MetLife για κάλυψη των αναγκών των πελατών της από το 1955 με την υποστήριξη των πιστών και αφοσιωμένων υπαλλήλων της και των 180 ασφαλιστών της.

«Γιορτάζουμε φέτος 60 χρόνια δημιουργικής παρουσίας και προσφοράς στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Κύπρου. Η American Life Insurance Company, και τώρα MetLife, ήταν εδώ από την αρχή της δημιουργίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ήταν εδώ σε κάθε φάση της πολυτάραχης ιστορίας της σύγχρονης Κύπρου. Με την απαράμιλλη τεχνογνωσία και επαγγελματισμό μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας και για τα επόμενα 60 χρόνια.», σημείωσε ο κ. Καρπασίτης. 

Απευθυνόμενος στους καλεσμένους του δείπνου, ο κ. Ostijn σημείωσε πως η Κύπρος είναι μία από τις τρεις μόνο MetLife εντός ΕΜΕΑ που έχουν πετύχει όμοιο ευοίωνο ορόσημο. «Είναι 60 χρόνια που καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας και διατηρούμε τις δεσμεύσεις που τους δώσαμε, 60 χρόνια οικοδόμησης μιας οικονομικά ισχυρής, σταθερής και ανθεκτικής Εταιρείας και 60 χρόνια ως και καινοτόμοι της εξέλιξης της Κυπριακής Ασφαλιστικής αγοράς.», τόνισε.

«Θα ήθελα να επαινέσω τον Αντώνη, την ηγετική ομάδα και όλους τους αφοσιωμένους υπαλλήλους στην Κύπρο για τον υποδειγματικό τρόπο που δουλεύουν, εξασφαλίζοντας μια συνεχή σταθερότητα και επιτυχία. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, τους ασφαλιστές μας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεχή υποστήριξη στην εταιρεία μας.», κατέληξε ο κ. Ostijn.

photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

photo 5

photo 6

photo 7

photo 8

H METLIFE ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FORTUNE

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 20η Φεβρουαρίου, 2015 – H MetLife, Inc. (NYSE: MET) έχει λάβει την πρώτη θέση ανάμεσα στους ασφαλιστές ζωής και υγείας στην ετήσια λίστα του περιοδικού Fortune που ονομάζεται «World’s Most Admired Companies», δηλαδή οι πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στον κόσμο. Η MetLife βρέθηκε φέτος στην κορυφή μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβε πέρσι και την πέμπτη θέση το 2013.

 

Η λίστα «World’s Most Admired Companies» αποτελεί καθοριστικό έλεγχο προόδου για τη φήμη των επιχειρήσεων, σύμφωνα με το περιοδικό Fortune. Για να συντάξει και να ταξινομήσει τη λίστα, το Fortune υπολογίζει την εταιρική φήμη και απόδοση των υποψηφίων λαμβάνοντας υπόψη εννιά βασικά χαρακτηριστικά: καινοτομία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, χρήση εταιρικών περιουσιακών στοιχείων, κοινωνική ευθύνη, ποιότητα διαχείρισης, χρηματοοικονομική ευρωστία, μακροπρόθεσμες επενδύσεις, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και παγκόσμια ανταγωνιστικότητα. Η έρευνα έλαβε χώρα το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2014 και συμμετείχαν περισσότεροι από 4000 διοικητικά στελέχη, διευθυντές και αναλυτές οικονομικών επιδόσεων.

 

«Η ανακύρηξή μας ως το Νούμερο 1 στον τομέα μας στη λίστα “Most Admired” του περιοδικού Fortune αποτελεί αναγνώριση της θέσης της MetLife ως η κορυφαία παγκόσμια ασφαλιστική εταιρεία ζωής και παροχών προσωπικού», ανέφερε o Γενικός Διευθυντής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife, Steven A. Kandarian. «Αυτή η αναγνώριση ανήκει στους 65000 υπαλλήλους της MetLife για όλη τη σκληρή δουλειά τους με σκοπό να αποφέρουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες και τους μετόχους μας.»

 

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη διατίθενται στην ιστοσελίδα του Fortune στη διεύθυνση: http://fortune.com/worlds-most-admired-companies/.

 

Η MetLife επιδεικνύει επίσης σημαντική άνοδο σε κατατάξεις σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ). Μετά από τη δημοσίευση της πιο πρόσφατης έκθεσης ΕΚΕ της εταιρείας το Σεπτέμβριο του 2014, η εταιρεία εκτοξεύθηκε από τη 10η στη 2η θέση στις κατατάξεις ανά τομέα του πρακτορείου Bloomberg για την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Διοικητική απόδοση.

 

Σχετικά με τη MetLife

Η MetLife, Inc. (NYSE: MET), μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιριών της, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών. Εξυπηρετεί περίπου 100.000.000 ασφαλισμένους σε σχεδόν 50 χώρες και κατέχει κορυφαίες θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.com

MetLife LifeChanger

Σε μια πρώτη παρουσίαση του προγράμματος η κ. Έλενα Δημοσθένους Sales Support/ Marketing&Communication Manager – (MetLife Life Changer Country Champion) και ο κ. Αντώνιος Καρπασίτης Γενικός Διευθυντής της MetLife Alico στην Κύπρο, ενημέρωσαν τους υπαλλήλους του διοικητικού και παραγωγικού προσωπικού για το ενδιαφέρον της MetLife σε συνεργασία με την Junior Achievement διεθνώς,  να χορηγήσει το πρόγραμμα αυτό που σκοπό έχει να αποτελέσει την Γέφυρα μεταξύ του Ακαδημαϊκού Κόσμου και του Χώρου Εργασίας.

Η κ. Δημοσθένους στην παρουσίαση της μεταξύ άλλων είπε πως το πρόγραμμα αυτό είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της αντίληψης σε οικονομικά θέματα παιδιών και οικογενειών με περιορισμένη πρόσβαση σε αυτό το αντικείμενο που:

·Βελτιώνει τον τρόπο ζωής τους μέσω της μακροπρόθεσμης συμμετοχής τους στο πρόγραμμα (Company Program – Financial Planning Skills for Life)
·Συμβαδίζει με τη στρατηγική της MetLife σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
·Προάγει την Εταιρική Αναγνώριση (Brand Awareness) της Εταιρίας και τις προσπάθειές της να γίνει ‘Εργοδότης Επιλογής’ (Employer of Choice)

Στην συνέχεια ενημέρωσε το προσωπικό για τις ηλικίες των μαθητών που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα (15-18) και αναφέρθηκε στα αναμενόμενα αποτελέσματα του Προγράμματος  για την χρόνια 2014-2015:

·Εφαρμογή του προγράμματος σε 17 σχολεία της Κύπρου
·Να παρέχει σε 300+ μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν οικονομικές δεξιότητες
·Να σχεδιάσει ένα επιπλέον πρόγραμμα  (Financial Planning Skills for Life)  στο υφιστάμενο Company Program
·Να βοηθήσει τους συμμετέχοντες μαθητές να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες και χρηματοοικονομικές γνώσεις που θα τους βοηθήσουν σε μελλοντικές τους οικονομικές αποφάσεις
·Να προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές να δοκιμάσουν στο τέλος τις γνώσεις που απέκτησαν, δημιουργώντας ένα δικό τους Οικονομικό Μοντέλο για την ανάπτυξη μιας Εταιρίας
 

Ο κ. Καρπασίτης ανέφερε πως στις μέρες μας τα παιδιά πρέπει να  ενταχθούν ομαλά  σε μια Παγκοσμίως Ραγδαία Μεταβαλλόμενη Οικονομία και με τον τρόπο αυτό να βοηθηθούν στο να πάρουν πιο σωστές αποφάσεις τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες τους στο μέλλον.

 

Τόσο η κ. Δημοσθένους όσο και ο κ. Καρπασίτης κάλεσαν όλο το προσωπικό της Εταιρείας όπως ενεργήσει εθελοντικά για την υλοποίηση του προγράμματος αυτού και με μεγάλη τους χαρά είδαν πέραν των 30 ατόμων να δηλώνουν συμμέτοχη στο πρόγραμμα. Ένας αριθμός που αποτελεί ίσως ρεκόρ για την MetLife σε όλο το κόσμο αν αναλογιστούμε το μέγεθος της Εταιρείας στην Κύπρο και των αριθμό του προσωπικού που δήλωσε συμμέτοχη .

 

Αναφορικά με το ίδιο θέμα ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους εθελοντές διεξήχθη στις 29 Οκτωβρίου 2014 στο αμφιθέατρο UNESCO στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.


Ομιλητής ήταν η κ. Ελοΐζα Σαββίδου CEO, JA-YE Cyprus η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα στους εθελοντές και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

CIM Summit 2017

Μέσα από τις δραστηριότητες της Εταιρίας μας για το MetLife Life Changer, έχουμε συνεισφέρει ως Μέγα Χορηγός στο CIM Summit 2017.

  Η MetLife, τιμήθηκε για την προσφορά της για τη διοργάνωση αυτού του συνεδρίου. Το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας παρέλαβε o κoς Μενέλαος Μανέντζος από το τμήμα Μarketing της εταιρίας στην Κύπρο.

Η MetLife παρουσίασε και το αναθεωρημένο προϊόν Ομαδικών Ασφαλήσεων σε όλους  τους Διευθηντές των εταιριών που έδωσαν το παρών τους.

Το CIM Summit 2017 είναι ένα σημείο αναφοράς στον τομέα των μελετών Διαχείρισης και Μάρκετινγκ στην Κύπρο και στην Ευρώπη.  Διοργανώνεται σε ετήσια βάση και έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε Κύπριους Eπιχειρηματίες  να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς του Marketing και της Διοίκησης. Παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκοί από κορυφαία Business σχολεία της Ευρώπης είχαν παραστεί για να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες που εκπροσωπούν τις κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου και της Ευρώπης. 

Photo1

Photo2

Ημέρα Φοιτητών στη MetLife Κύπρου

 

  Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθώς και της στρατηγικής του Τμήματος Μάρκετινγκ, το Τμήμα Μάρκετινγκ διοργάνωσε ημερήσια επίσκεψη φοιτητών στα κεντρικά μας γραφεία. Μετά τις παρουσιάσεις μας σε πολλά Πανεπιστήμια της χώρας, είκοσι φοιτητές και τρεις λέκτορες του Κολλεγίου PA στη Λάρνακα επισκέφθηκαν τα διάφορα τμήματα της ΟΕ στις 16 Μαρτίου.

 

  Ο επικεφαλείς των τμημάτων της Εταιρίας μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και τη σταδιοδρομίας με τους μαθητές και ανέλυσαν τα καθημερινά καθήκοντα και το ρόλο του κάθε τμήματος στην επιχείρηση. Ο Διευθυντής F2F, καθώς και ένας Διευθυντής Υποκαταστήματος μίλησαν στους μαθητές για τη σημασία των Ασφαλιστικών Συμβούλων, αναφέροντας πώς βοηθούν τους ανθρώπους να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, καθώς και τη σημασία της προσέγγισής τους στους πελάτες.

  

  Η ημέρα ολοκληρώθηκε με μια ομιλία της Γενικού Διευθυντή, Αντώνη Καρπασίτη, ο οποίος είπε στους φοιτητές ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην ασφαλιστική αγορά, όχι μόνο στα λογιστικά, αλλά και στο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και σε άλλους τομείς. Σημαντικό στοιχείο της ημέρας ήταν η παρουσία στην Κύπρο του κ. Mario Valdes, Head of Designated Countries. Ο Μάριο έλαβε αυτή την ευκαιρία και μίλησε με τους μαθητές και τους έδωσε πολλές σημαντικές συμβουλές σχετικά με τη διαδρομή και τις ευκαιρίες της καριέρας τους. Μερικά από τα λόγια του ήταν: "Όταν ήμουν στην ηλικία σας, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα εργαστώ στον τομέα της ασφάλισης. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει το μέλλον, επομένως είναι σημαντικό να είσαι ανοικτός σε ευκαιρίες, ακόμα και όταν δεν έχεις όλες τις απαντήσεις ».

Photo1

Εβδομάδα Κοινωτικής Στήριξης 2017

 Μέσω της συνεργασίας μας με τα Special Olympics, λάβαμε μέρος σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε για τα άτομα με νοητική αναπηρία. 

 Ο αγώνας έλαβε χώρα στη Λευκωσία στις 1 Ιουνίου 2017. Δεκαπέντε εργαζόμενοι της MetLife Κύπρου ήταν εθελοντές στην εκδήλωση παίζοντας ποδόσφαιρο με τους νεαρούς αθλητές.

 Η MetLife παγκόσμια θέλει να προσφέρει σε όλο της το προσωπικό την ευκαιρία να εργαστούν εθελοντικά για τις κοινότητες τους.


 Η Εβδομάδα Κοινοτικής Στήριξης χρηματοδοτείται από το MetLife Foundation, συνεχίζοντας την μακρά παράδοση των εταιρικών εισφορών και τη συμμετοχή στην κοινότητα από το 1976.

 Μπάλες, καπέλα, φανέλλες και μετάλλια δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Ήταν μια μέρα που αισθανόμαστε υπερήφανοι, αφού η συμμετοχή και η βοήθειά μας προς την κοινότητα και τα άτομα με νοητική αναπηρία ήταν πάντα στις προτεραιότητές μας.

Photo1

Photo2

Photo3

Photo4

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η MetLife Κύπρου συνεργάζεται με το Junior Achievement. Το Junior Achievement (JA) Κύπρου ιδρύθηκε ως μια μη κερδοσκοπική οργάνωση το 2011 και στόχος της είναι να παρέχει σε νέους από σχολεία σε όλη την Κύπρο, εμπειρίες που προωθούν τις δεξιότητες τους, καθώς και την κατανόηση εκ μέρους τους ς των προοπτικών καριέρας και ανέλιξης σε μία οικονομία παγκόσμιου βεληνεκούς. Από το 2014, η MetLife στηρίζει τόσο οικονομικά αλλά και με εθελοντές το JA Κύπρου μέσα από το Company Programe. Στις 11 και 12 Μαϊου οι μαθητές της Προπαρασκευαστικής Μαθητείας σε Λευκωσία και Λεμεσό είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο εργαστήριο επιχειρηματικότητας, το οποίο υλοποιήθηκε με οικονομική στήριξη από τη MetLife Cyprus και το MetLife Foundation USA. Την ημερίδα διοργάνωσε ο εκπαιδευτικός οργανισμός Junior Achievement Κύπρου. Η Προπαρασκευαστική Μαθητεία έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε εφήβους ηλικίας 14-16 ετών οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει το γυμνάσιο να επανενταχθουν στο εκπαιδευτικό σύστημα και να τους εφοδιάσει με ικανότητες για την αγορά εργασίας. Στελέχη της MetLife Κύπρου συνέδραμαν ως μέντορες στις ομάδες που δημιουργήθηκαν και μέσα από δραστηριότητεςβοήθησαν τους μαθητές να κατανοήσουν βασικές επιχειρηματικές έννοιες και να εξασκήσουν δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη και η ομαδικότητα στην λήψη αποφάσεων. Πρόσφεραν επίσης βραβεία και δώρα στους συμμετέχοντες. Η MetLife Κύπρου, στα πλαίσια των ενεργειών της για εταιρική κοινωνική ευθύνη, μέσα από το πρόγραμμα Life Changer στηρίζει το Junior Achievement ,με στόχο την ενίσχυση της ενημέρωσης σχετικά με οικονομικά θέματα και απευθύνεται σε νέους που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε αυτού του είδους γνώση, στοχεύοντας να βελτιώσει τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Photo1

Το σύνθημα μας, "MetLife. Navigating Life Together" εκφράζει τη σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας

 

Λευκωσία, 11 Σεπτεμβρίου  2017] – MetLife, Inc. (NYSE: MET)

 

Η MetLife ξεκίνησε σήμερα τη νέα πλατφόρμα προώθησης του εμπορικού της σήματος στην Κύπρο με το σύνθημα "MetLife. Navigating Life Together".

 

Σύμφωνα με τις πρόσφατες παγκόσμιες ανακατατάξεις που έλαβαν χώρα σε σχέση με την προώθηση του σήματος της MetLife, η MetLife Κύπρου ξεκίνησε τη μετάβαση της σχετικά με το νέο εμπορικό της σήμα. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, οι πελάτες της εταιρείας θα παρακολουθήσουν την εισαγωγή μιας νέας οπτικής ταυτότητας η οποία θα υποστηρίζει το ρόλο της MetLife ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης των πελατών της που βρίσκεται στο πλευρό τους σε όλες τις διακυμάνσεις της ζωής τους. Η αναβαθμισμένη οπτική ταυτότητα της εταιρείας, το λογότυπο και το σύνθημα που βρίσκεται κάτω από αυτά, αποτελούν μέρος της πιο σημαντικής αλλαγής όσον αφορά το σήμα της MetLife για περισσότερα από 30 χρόνια.

 

Ο κ. Γιώργος Τσάκωνας, Διευθυντής του Υποκαταστήματος της MetLife Cyprus, δήλωσε ότι: «Διαδραματίζεται ένας μεγάλος αριθμός αλλαγών, πιο γοργά από ποτέ. Η έρευνα που διενεργήσαμε στους πελάτες μας έχει αναδείξει ότι ισχύει μια παγκόσμια αλήθεια: οι πελάτες έχουν κατακλυσθεί από τον ρυθμό των αλλαγών που λαμβάνουν χώρα και ψάχνουν για έναν έμπιστο συνεργάτη ο οποίος θα τους βοηθήσει να πλοηγήσουν ανάμεσα στις αλλαγές αυτές.»

 

Ο κ. Γιώργος Τσάκωνας πρόσθεσε ότι: “Για να είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε στον κόσμο που αλλάζει συνεχώς, ξανασκεφτήκαμε τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουμε τις εργασίες μας. Δεν ενεργούμε πλέον βάσει ενός παραδοσιακού μοντέλου ανάπτυξης προϊόντων αλλά βάσει ενός μοντέλου το οποίο είναι βασισμένο στις ανάγκες των πελατών μας». «Το νέο μας σήμα αντικατοπτρίζει τη μεταμόρφωση της εταιρείας μας και μας διαφοροποιεί στην αγορά, οδηγώντας τελικά στην παροχή μιας απόδοσης μεγαλύτερης αξίας προς τους πελάτες και προς τους μετόχους μας».

 

Με σκοπό την εξάλειψη της πολυπλοκότητας που συνδέεται παραδοσιακά με τον τομέα της ασφάλισης, η MetLife προβαίνει σε σημαντικές αλλαγές όσον αφορά τις εμπειρίες των πελατών της. Το ανανεωμένο σήμα της MetLife θα επηρεάσει σε τελικό βαθμό όλα τα σημεία επαφής με τους πελάτες, από την ιστοσελίδα της εταιρείας έως το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και έως τη διαδικασία πωλήσεων, ώστε να διασφαλιστεί μια πιο εστιασμένη και απλοποιημένη αλληλεπίδραση.

 

Το νέο οπτικό σήμα της MetLife είναι βασισμένο σε μια καθαρή και μοντέρνα αισθητική. Το εντυπωσιακό νέο σήμα της εταιρείας συνδυάζει το μπλε και το πράσινο χρώμα σε ένα μοντέρνο συνδυασμό, μαζί με το σύμβολο Μ το οποίο συμβολίζει την εταιρική συνεργασία με τη MetLife. Η MetLife εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το εικονικό της μπλε χρώμα, συνεχίζοντας έτσι την ιστορική χρήση του σήματος της εταιρείας, εντούτοις το χρώμα αυτό εμφανίζεται σε μια πιο φωτεινή απόχρωση, παράλληλα με τη χρήση ενός νέου χρώματος – του πράσινου - το οποίο αντιπροσωπεύει τη ζωή, την ανανέωση και την ενέργεια. Η ευρύτερη παλέτα χρωμάτων του σήματος της MetLife έχει επίσης επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει μια σειρά από ζωντανά δευτερεύοντα χρώματα, αντικατοπτρίζοντας τις ποικιλόμορφες ζωές των πελατών της.

 

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.metlife.com

 

 

Σχετικά με τη MetLife

 

Η MetLife, Inc. (NYSE: MET), μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιριών της (η "MetLife"), αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και αποτελεί ένα παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών. Εξυπηρετεί περίπου 100 εκατομμύρια ασφαλισμένους σε σχεδόν 50 χώρες και κατέχει ηγετικές θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.metlife.com.

 

 

Η MetLife δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1955 υπό την επωνυμία MetLife Europe d.a.c. προσφέροντας  προγράμματα Ασφάλισης Ζωής, Ατυχημάτων & Υγείας καθώς και Σχέδια Παροχών προς Εργαζομένους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.metlife.com.cy.