Ευκαιρίες καριέρας

H MetLife,  μία από τις κορυφαίες ασφαλιστηκές εταιρίες Ζωής στον κόσμο, προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, για όσους επιθυμούν να εργασθούν είτε στο Παραγωγικό Σύστημα της Εταιρίας ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι, είτε στον Διοικητικό μηχανισμό ως στελέχη ή υπάλληλοι.

Σας καλωσορίζουμε στην MetLife και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε για το δυναμικό και προσοδοφόρο επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες
που ανοίγονται μπροστά σας, ώστε να κάνετε το πρώτο σας βήμα για μια νέα καριέρα με σιγουριά και επιτυχία.

Γιατί ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό πεδίο δράσης με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που έχουν ανάγκη όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το ύψος του εισοδήματός τους.

Σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Κύπρο, ο θεσμός της Ιδιωτικής Ασφάλισης αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς.

Έτσι, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, οι συνεργάτες των Ασφαλιστικών Εταιριών, έχουν την ευκαιρία να ασκούν ένα δυναμικό επάγγελμα που είναι πραγματικά χρήσιμο αλλά και προσοδοφόρο, με ευρύτατους ορίζοντες εξέλιξης.

Η MetLife προσφέρει στους συνεργάτες της τη μοναδική ευκαιρία να σταδιοδρομήσουν σε μία από τις κορυφαίες Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρίες Ζωής στην Κύπρο και μία από τις πιο φερέγγυες εταιρίες του κλάδου, να χτίσουν μια αξιοπρόσεκτη καριέρα με όραμα και να προσφέρουν στην οικογένειά τους σημαντικά εισοδήματα, τα οποία θα είναι ευθέως ανάλογα με τη δραστηριότητα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους, αλλά και τον επαγγελματισμό τους.

Εκτός από το σύστημα Αμοιβών, το πακέτο παροχών που απολαμβάνουν οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της MetLife περιλαμβάνει:

Ιατροφαρμακευτική και Νοσοκομειακή Περίθαλψη.

Ασφάλεια Ζωής.

Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα.

Κατάρτιση υψηλού επιπέδου στο αντικείμενο της δουλειάς τους, με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Δυνατότητα συμμετοχής σε τοπικά, ευρωπαϊκά και διεθνή επαγγελματικά συνέδρια που οργανώνει η Εταιρία για τους συνεργάτες της, οι οποίοι επιτυγχάνουν τους στόχους τους και διακρίνονται με τις επιδόσεις τους.

Προοπτικές εξέλιξης και στον τομέα του ευρύτερου συντονισμού Γραφείων Πωλήσεων σε όλη την Κύπρο, εφόσον το επιθυμούν.

Δυνατότητα ενασχόλησης με όλο το φάσμα των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η MetLife αμείβει του συνεργάτες της με τρόπο ανταποδοτικό και ανάλογο της προόδου τους.

Για τα πρώτα 2 χρόνια συνεργασίας παρέχεται η δυνατότητα στον Ασφαλιστικό Σύμβουλο να επιλέγει, είτε να έχει σταθερό εισόδημα, είτε να αμείβεται με τις προμήθειες που αντιστοιχούν στις πωλήσεις των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προγραμμάτων που πραγματοποιεί.

Μετά την περίοδο αυτή, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι αμείβονται με προμηθειακό τρόπο που τους παρέχει τη δυνατότητα να έχουν και υψηλότερες απολαβές, αφού κάθε πώληση που επιτυγχάνουν τους αποφέρει εισόδημα για αρκετά χρόνια.

Η εξέλιξη ενός επιτυχημένου επαγγελματία Ασφαλιστικού Συμβούλου της MetLife Alico δεν έχει όρια. Μπορεί να θέτει συνεχώς υψηλότερους στόχους και με συστηματική δουλειά και την πολύτιμη εμπειρία που αποκτά να τους επιτυγχάνει και να εξασφαλίζει πολύ σημαντικά εισοδήματα.

Αν έχεις δυναμική προσωπικότητα, ικανότητα στην επικοινωνία, θέληση και προσήλωση στους στόχους που θέτεις, η επαγγελματική απασχόληση ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην MetLife είναι η καταλληλότερη εργασία για σένα.

Παράλληλα, η MetLife , για να στηρίξει την απόφαση σου, προσφέρει μια περίοδο γνωριμίας και επιλογής (4-6 εβδομάδες) στη διάρκεια της οποίας εξετάζονται οι δυνατότητες σου ενώ εσύ γνωρίζεις την Εταιρία και εξοικειώνεσαι με τη μελλοντική σου εργασία.

Έτσι, μετά την περίοδο αυτή, εάν προχωρήσει η συνεργασία, η Εταιρεία αρχίζει αμέσως να επενδύει σημαντικά για την ανάπτυξη και τη συστηματική εκπαίδευση σου, προκειμένου να ξεκινήσεις σωστά την εργασία σου.

Πρώτα από όλα, στοχεύει στο να σε καταρτίσει στα θέματα των ασφαλειών, να σου μάθει τις ασφαλιστικές ανάγκες των αυριανών σου πελατών αλλά και να σε διδάξει τις τεχνικές πωλήσεων (περιλαμβανομένης και πρακτικής εκπαίδευσης / field training). Επιπρόσθετα, κάτω από την καθοδήγηση και εποπτεία του διευθυντή της Ομάδας σου ή και του Υποκαταστήματος σου συμμετέχεις σε μαθήματα για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Βασικής Ασφαλιστικής Κατάρτισης (ΠΒΑΚ).

Η αξία του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι πλέον γνωστή στη χώρα μας και το έργο των επιτυχημένων επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων κερδίζει την αναγνώριση και από την ελληνική κοινωνία.

Η MetLife είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία στην Κύπρο, η οποία – από τα μέσα της δεκαετίας του ΄60 – καθιέρωσε το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, διαθέτοντας την τεχνογνωσία που απορρέει από τη δραστηριότητά της σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, οι επιτυχημένοι Ασφαλιστικοί της Σύμβουλοι και οι Συντονιστές των Γραφείων Πωλήσεων αποτελούν αναμφισβήτητα τα «σημεία αναφοράς» στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά.

Η Αίτηση για Πρόσληψη σας ή το Βιογραφικό σας θα πρέπει να υποβληθεί στην διεύθυνση:

 

Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
MetLife Europe d.a.c
Λεωφόρος Τζων Κέννεντυ 38, 1087

Λευκωσία, Κύπρος

 

Ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο:

HR_Department@metlife.com

 

Ειδοποίηση Απορρήτου των Αιτούντων Εργασίας