Skip Navigation

Τα Νέα μας

Μάθετε όλα μας τα νέα

Μάθετε όλα μας τα νέα

Στη MetLife, εδώ και 150 χρόνια, φροντίζουμε την υγεία, τη ζωή, την περιουσία, τις οικονομίες, εκατομμυρίων πελατών μας, σε όλο τον κόσμο, στεκόμαστε δίπλα τους στα γυρίσματα της ζωής, βοηθάμε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Στο κομμάτι αυτό της σελίδας μας, θα μαθένετε όλα μας τα νέα σχετικά με την Εταιρία

Τα Νέα μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προτεραιότητα μας η ασφάλεια όλων μας. Είμαστε πάντα δίπλα σας. Collapsed Expanded

Λευκωσία, 23 Μαρτίου 2020

Ζούμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη και απρόβλεπτη. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, προτεραιότητά της MetLife είναι, πάνω απ’ όλα, η προστασία των εργαζομένων της, των συνεργατών της και όλων των ασφαλισμένων της, αλλά ταυτόχρονα και η απρόσκοπτη και ομαλή συνέχιση της εξυπηρέτησής σας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα, προληπτικά μέτρα, ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας (ΤΙΥ&ΥΔΥ), θα εφαρμόσαμε την εξ’ αποστάσεως εργασία για τους εργαζόμενους μας.

θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματά σας, τηλεφωνικά και μέσω των ψηφιακών μας μέσων.

Η ΜеtLife καλύπτει  τη νοσηλεία λόγω πανδημίας σε όλα τα συμβόλαια, ατομικά ή ομαδικά. Διαβάστε αναλυτικά τις καλύψεις του συμβολαίου σας.

Αναφορικά με τις ασφαλιστικές καλύψεις των ασφαλισμένων μας, ενημερώνουμε ότι όλα τα συμβόλαια, ατομικά ή ομαδικά, καλύπτουν την πανδημία, ανάλογα πάντα με τους όρους κάθε συμβολαίου. Βασικές καλύψεις:

1.    Βάσει των όρων του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους, παρέχεται κάλυψη Εξόδων Νοσοκομειακής περίθαλψης ή/ και Επίδομα Νοσοκομειακής περίθαλψης σε περίπτωση νοσηλείας σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο. Μέχρι αυτή τη στιγμή, βάση των οδηγιών και του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας (ΤΙΥ&ΥΔΥ) νοσοκομεία αναφοράς για τους ασθενείς με κορωνοϊό, αποτελούν ΜΟΝΟ συγκεκριμένα δημόσια νοσοκομεία. Στην περίπτωση που οι αρμόδιοι φορείς, δώσουν οδηγίες να χρησιμοποιηθούν και ιδιωτικά νοσοκομεία, τότε η εταιρεία μας καλύπτει το κόστος για τη νοσηλεία σε αυτά και θα αποζημιωθείτε από το ασφαλιστήριό σας, σύμφωνα με τους όρους.

2.       Σε περίπτωση νοσηλείας καλύπτεται η εξέταση για τον έλεγχο του Κορωνοϊού, εφόσον κρίνεται ιατρικώς επιβεβλημένο.

3.       Σε περίπτωση ενεργοποίησης της κάλυψης ασφάλειας ζωής, αποζημιώνονται οι δικαιούχοι,  σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις καλύψεις τους, καθώς και για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίσουν για την αντιμετώπιση του COVID-19.

www.metlife.com.cy.

Ο Γενικός Διευθυντής MetLife Eλλάδας και Κύπρου κ. Κυριάκος Αποστολίδης δήλωσε: «Ζούμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη και απρόβλεπτη σε όλον τον κόσμο, μία παγκόσμια κρίση της δημόσιας υγείας. Η ανησυχία στην παρούσα κατάσταση είναι λογική, η κατάσταση στη χώρα μας είναι δύσκολη, αλλά μέχρι στιγμής ελεγχόμενη. Σε αυτήν τη συγκυρία πρέπει όλοι να φερθούμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους ασφαλισμένους μας, οι οποίοι τώρα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ ότι είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να περάσει όσο τον δυνατόν ανώδυνα αυτή η δοκιμασία. Προτεραιότητά και μόνη έννοια τους θα πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή να παραμείνουν υγιείς και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους. Αυτή είναι και η δική μας προτεραιότητα!»

Πώς να επικοινωνείτε με τη ΜetLife αυτό το διάστημα.

Οι ασφαλισμένοι της ΜetLife μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας τηλεφωνικά και μέσω των ψηφιακών μας μέσων. Συγκεκριμένα:

Για τους ασφαλισμένους μας με Ατομικά Προγράμματα

Οι πελάτες θα μπορούν να υποβάλλουν κάθε αίτημα που αναφέρεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους, απευθείας στο γραφείο πωλήσεων που τους εξυπηρετεί ή στον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@metlife.com ή poscyprus@metlife.com ή καλώντας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα: 94 048 166 / 94 048 167 / 94 048 168 / 94 048 169 / 94 048 310.

Για τους ασφαλισμένους μας που συμμετέχουν σε Ομαδικά Προγράμματα

Θα μπορούν οι πελάτες της να υποβάλλουν κάθε αίτημα διαχείρισης του ασφαλιστήριου συμβόλαιού τους, απευθείας στο γραφείο πωλήσεων που τους εξυπηρετεί ή στον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή ή στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας τους ή στο email groupadministration@metlife.com ή καλώντας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα: 94 048 162 / 94 048 163 / 94 048 164 /94 048 165.

Για το τμήμα αποζημιώσεων

Οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματα αποζημιώσεων τους, υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (συμπληρωμένο και ενυπόγραφο έντυπο αποζημίωσης, αποδείξεις, παραπεμπτικά, κλπ.) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση claimscyprus@metlife.com ή καλώντας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα: 94 048 154 / 94 048 155 / 94 048 156 / 94 048 158 / 94 048 159 / 94 048 160 / 94 048 161Σχετικά με απορίες για τυχόν Νοσηλείες σε συμβεβλημένους Ιατρικούς Φορείς με τη MetLife, όλοι θα πρέπει να αποτείνονται στο claimspreapproval@metlife.com.

Επίσης για πληροφορίες ή ραντεβού με συνεργαζόμενα νοσοκομεία, γιατρούς ή διαγνωστικά κέντρα, μπορούν να βρουν τη λίστα με τις Κλινικές του Δικτύου της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.metlife.com.cy/content/dam/metlifecom/cy/PDFs/Epipleon-Ipostirixi/klinikes.pdf .

Ο παγκόσμιος ασφαλιστικός κολοσσός MetLife με τη δυναμική παρουσία στην Κύπρο διοργάνωσε το ετήσιο συνέδριο πωλήσεων για το 2019. Collapsed Expanded

Η MetLife Κύπρου διοργάνωσε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της Εταιρείας σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς, όπου παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2019, τα οποία είχαν θετικά πρόσημα. Η Εταιρεία έκλεισε τη χρονιά με κέρδη, αφού οι πωλήσεις ξεπέρασαν κατά πολύ το πλάνο της χρονιάς.

Η Διοίκηση Πωλήσεων συνεχάρη όλο το δυναμικό Πωλήσεων για τις επιτυχίες του 2019, σημειώνοντας στους ασφαλιστικούς συμβούλους ότι η χρονιά που πέρασε είναι μια ένδειξη των δυνατοτήτων τους και θα πρέπει να λειτουργήσει ως ώθηση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκε η Νέα Στρατηγική της Εταιρείας και οι πυλώνες όπου αυτή θα βασιστεί.  Η MetLife βαδίζει πλέον στην εποχή της της απλοποίησης και της διαφοροποίησης. Κομμάτι της Στρατηγικής, και οι στόχοι της νέας χρονιάς για τους οποίους η Εταιρία διαβεβαίωσε τους συνεργάτες της πως θα σταθεί σύμμαχος και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τους παρέχει ότι χρειάζονται για την επίτευξη των στόχων.

Στο Συνέδριο έγιναν αρκετές ανακοινώσεις σχετικά με τη Στρατηγική Marketing της Εταιρείας, αλλά τις νέες πλατφόρμες και εργαλεία τα οποία οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι θα μπορούν στο άμεσα επόμενο διάστημα να χρησιμοποιούν, κάνοντας την εμπειρία του πελάτη ακόμα καλύτερη. Στόχος, η δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μέσα από τις εμπειρίες πελατών και την πλήρη εξυπηρέτησή τους.  

 

 

 

 

“Social Media - Νέα Εποχή”: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από τη MetLife Κύπρου για τους ασφαλιστικούς συνεργάτες της. Collapsed Expanded

Η MetLife Κύπρου -παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή ασφαλιστικών λύσεων ζωής, υγείας και ατυχημάτων- διοργάνωσε την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου σεμινάριο για τους ασφαλιστές της με θέμα “Social Media – Νέα Εποχή”.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο “The LandMark” στη Λευκωσία, με κύριους ομιλητές στελέχη της Εταιρείας Socialab Ελλάδας. Τα στελέχη της Socialab μίλησαν στους παρευρισκομένους σχετικά με τη σημασία του Personal Branding και την παρουσία τους ως επαγγελματίες στα κοινωνικά δίκτυα.  Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συζήτηση γύρω από τη δυναμική των Social Media και πώς μπορούν τα στελέχη της MetLife να την αξιοποιήσουν με στόχο την εξεύρεση νέων πελατών και συνεργατών.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας μίλησε για το διαδικτυακό μέλλον της Εταιρείας και τη σημασία του να μπορείς να εξελίσσεσαι συνεχώς σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν το πρώτο από μια σειρά σεμιναρίων με ειδική θεματολογία,  καθώς η MetLife δίνει μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών της, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

Κυριάκος Αποστολίδης στο FORBES: Η Ασφάλιση ξανά στο προσκήνιο Collapsed Expanded

Mετά την κρίση που πέρασε η κυπριακή οικονομία και που αναπόφευκτα επηρέασε και σε κοινωνικό επίπεδο, ο Κύπριος πολίτης αρχίζει να αντιλαμβάνεται εκ νέου το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ασφάλεια στη ζωή του, σύμφωνα με τον Κυριάκο Αποστολίδη, Γενικό Διευθυντή MetLife Κύπρου και Ελλάδος.

Ποια είναι τα θέματα που απασχολούν σήμερα την ασφαλιστική βιομηχανία;

Οι σημαντικές οικονομικές εξελίξεις που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια, έχουν σοβαρό αντίκτυπο στη διαχείριση των ασφαλίσεων του κάθε πολίτη καθώς και τη σειρά των προτεραιοτήτων του. Παράλληλα αντιλαμβάνεται το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ασφάλιση στη ζωή του και εξετάζει και αναζητά τις πλέον αξιόπιστες λύσεις που θα καλύψουν τις ασφαλιστικές του ανάγκες του. H MetLife παρακολουθεί στενά και μελετά συνεχώς τα εγχώρια και διεθνή οικονομικά δρώμενα και, λαμβάνοντας υπόψιν της, όλες τις παραμέτρους, καθορίζει ανάλογα την επενδυτική της πολιτική.

Πέραν όμως των οικονομικών εξελίξεων, υπάρχουν κι άλλοι έμμεσοι παράγοντες που επηρεάζουν τον τομέα που δραστηριοποιείστε. Ποιους θεωρείτε σημαντικότερους;

Θεωρώ πως οι πρόσφατες και σημαντικές απαιτήσεις του ευρωπαϊκού κανονιστικού πλαισίου και συγκεκριμένα του σχετικού με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), ήταν ακόμα ένα θέμα που μας απασχόλησε ιδιαίτερα. Αν και η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αποτελούσε για την εταιρεία μας ανέκαθεν προτεραιότητα, η νέα νομοθετική πραγματικότητα δημιούργησε την ανάγκη για αναθεώρηση και βελτίωση του τρόπου διαχείρισης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και την ανάγκη για επικαιροποίηση των πολιτικών και των διαδικασιών μας. Τέλος, οι ρυθμοί της ζωής και της κοινωνίας που αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς αλλά και η πελατοκεντρική προσέγγιση της εταιρείας μας, τοποθετούν πάνω-πάνω στην ατζέντα των θεμάτων που μας απασχολούν το πώς θα αναδεικνύουμε διαρκώς τον επαγγελματισμό των ασφαλιστικών μας συμβούλων και πώς αυτοί θα εκπαιδεύονται διά βίου, προκειμένου να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.

H ολοένα αυξανόμενη εποπτεία στον τομέα πώς έχει διαμορφώσει τα δεδομένα για τον κλάδο;

H αυξανόμενη εποπτεία ανεβάζει τον πήχη στην αγορά, με αποτέλεσμα το έργο των ασφαλιστικών εταιρειών να έχει συνεχώς μεγαλύτερη αξία. Επίσης, αναγκάζει τις εταιρείες να έχουν ποσοτικά και ποιοτικά κεφάλαια, μέσα από τα οποία να μπορούν να ανταποκρίνονται στους κινδύνους που εγκυμονούν. Σαν εταιρεία διαθέτουμε διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία, στοιχεία τα οποία μας βοηθούν να ανταποκρινόμαστε στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις, υποχρεώσεις και ανάγκες της αγοράς. Ήδη έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες, ενημερώνοντας πλήρως το δυναμικό πωλήσεων της εταιρείας μας όπως και τους πελάτες μας, σχετικά με όλες τις νομοθετικές αλλαγές και το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.

Πώς έρχεται να επηρεάσει η εφαρμογή του ΓεΣΥ τον ασφαλιστικό κλάδο και ποιες αλλαγές αναμένονται;

Σαν Εταιρία, το slogan μας λέει ‘Συνοδοιπόροι στη Ζωή – Navigating Life Together’. Έχοντας ως βάση την εμπειρία μας και τη διεθνή τεχνογνωσία ερχόμαστε σαν ιδιωτικός τομέας να συμπληρώσουμε τις παροχές που παρέχουν τα διεθνή συστήματα υγείας προς τους ασφαλισμένους. Είμαστε προσηλωμένοι στο να κτιστούν επιπλέον παροχές για προστασία των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους, καλύτερες και πιο αποτελεσματικές. Σαν Εταιρία, παρακολουθούμε την ιατρική καινοτομία η οποία μας επιτρέπει την ανάπτυξη τέτοιων μελλοντικών παροχών.

 

Η MetLife Κύπρου σε καινούρια γραφεία Collapsed Expanded

H MetLife Κύπρου εγκαινίασε τον Σεπτέβριο τα νέα της, ανακαινισμένα γραφεία, στη Λεοφώρο Κέννεντυ, στη Λευκωσία.

 

 

 

Η ΜetLife Κύπρου βράβευσε τους κορυφαίους «αρχιτέκτονες» ενός πιο ασφαλή κόσμου για το 2018 Collapsed Expanded

Την ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της για το έτος 2018 πραγματοποίησε η MetLife Κύπρου – μέλος τους παγκόσμιου ασφαλιστικού κολοσσού “MetLife”

H λαμπερή τελετή βράβευσης έγινε την Τρίτη 4 Ιουνίου, στο Ξενοδοχείο “The Landmark”, στη Λευκωσία. Πριν από την απονομή των βραβείων, έγινε προβολή του corporate video με σημαντικά στοιχεία για την παρουσία της MetLife στην Κύπρο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Στη συνέχεια της βραδιάς, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων Υποκαταστημάτων, Ομάδων και, φυσικά, Ασφαλιστικών Συμβούλων, για το 2018, στις εξής κατηγορίες:

• Κλάδος Ζωής

• Κλάδος Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, Ατυχημάτων και Υγείας

• Κλάδος Ατυχημάτων και Υγείας

• Διατηρησημότητα Συμβολαίων

Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Κύπρου, κ. Κυριάκος Αποστολίδης σε ομιλία του μίλησε για το πώς η Εταιρεία στοχεύει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να κατακτήσει την κορυφή μέσα από την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, βασιζόμενη στις αξίες της.

Αναφέρθηκε, επίσης, τόσο στις αλλαγές όσο και στα «όπλα» που η Εταιρεία θα χρησιμοποιήσει, έτσι ώστε οι επόμενες χρονιές να βρουν τη MetLife Κύπρου ακόμα πιο ψηλά στο βάθρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Η ομιλία του κ. Αποστολίδη βασίστηκε στο σλόγκαν της Εταιρείας, ‘Αρχιτέκτονες ενός Ασφαλέστερου Κόσμου, ΕΜΕΙΣ’, με ιδιαίτερη σημασία να δίνεται στις έννοιες της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσική και επίσημο δείπνο.

ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΠΩΛΉΣΕΩΝ

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 5 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Πωλήσεων, όπου έλαβαν χώρα διάφορες παρουσιάσεις.

Αρχικά, ο κ. Φίλιππος Αριστοτέλους παρουσίασε σημαντικά στοιχεία για το πώς αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι τις κυπριακές ασφαλιστικές εταιρείες και μοιράστηκε με το κοινό χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ανελιχθούν.

Σειρά πήραν οι παρουσιάσεις σχετικά με το Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα και τις Δεξιότητες Πωλήσεων από τους κ. Χρίστο Σοφοκλέους και Ζαχαρία Τζερμνιά αντίστοιχα. Οι παρουσιάσεις έκλεισαν με την Ανάλυση Αναγκών από τον κύριο Τάκη Σταθόπουλο. Επιπρόσθετα, έγινε προβολή δύο testimonial βίντεο με πρωταγωνιστές πελάτες της ΜetLife που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους σχετικά με το προϊόν της Εταιρείας “MultiGlobal Invest”. Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με γεύμα.

`

Τελικός Διαγωνισμός Προγράμματος "Επιχείρηση της Χρονιάς 2019" Collapsed Expanded

H MetLife Κύπρου, συνεχίζοντας τις προσπάθειές για την ενθάρρυνση της επιχειρηματικής σκέψης και της καινοτομίας στα σχολεία, στήριξε για ακόμα μια ακαδημαϊκή χρονιά το Junior Achievement Κύπρου (JA Cyprus) με μέντορες και χορηγείες.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ο Τελικός Διαγωνισμός του προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση» 2019. Ο διαγωνισμός, στον οποίο παρευρέθηκαν περισσότεροι από 400 επισκέπτες, αποτέλεσε το αποκορύφωμα των προσπαθειών 500 μαθητών, ηλικίας 15-18 ετών, οι οποίοι δημιούργησαν και λειτούργησαν δική τους μαθητική εταιρεία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, 10 φιναλίστ από τις 52 μαθητικές εταιρείες που δημιουργήθηκαν το 2019, παρουσίασαν δημόσια σε εξειδικευμένη κριτική επιτροπή τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν τον τίτλο «Εταιρεία της Χρονιάς». Εκτός από τον κύριο τίτλο «Εταιρεία της Χρονιάς» και τα βραβεία δεύτερης και τρίτης θέσης, μαθητικές εταιρίες έλαβαν και άλλα ειδικά βραβεία για τα επιτεύγματά τους σε βασικούς τομείς επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Φέτος, ο τίτλος της "Εταιρείας της Χρονιάς" πήγε στην Ballywool, τη μαθητική εταιρεία από το Λύκειο Ακροπόλεως (Λευκωσία). Η εταιρεία δημιούργησε χειροποίητες, φιλικές προς το περιβάλλον, επαναχρησιμοποιούμενες μπάλες για το στεγνωτήριο ρούχων, κατασκευασμένες από 100% μαλλί. Οι μπάλες μπαίνουν στο στεγνωτήριο μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα, μειώνοντας το χρόνο στεγνώματος και  εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια και κόστος.

Η CanTeens,  μαθητική εταιρεία από το The English School Λευκωσίας, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό και η Οlivizer, μαθητική επιχείρηση από το Λύκειο Λατσιών, κατέλαβε την τρίτη θέση.

Η MetLife Κύπρου, παρέδωσε το βραβείο για τις μεγαλύτερες πωλήσεις, βραβεύοντας την Εταιρία Voice4me από το The English School Nicosia.

Στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Νίκου Αναστασιάδη παρευρέθηκαν ο Επικεφαλής Επιστήμονας για την Έρευνα και την Καινοτομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκος Κόκκινος, η Αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου,ο Δρ Κυπριανός Λούης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ο Κωνσταντίνος Καραγιώργης, Ανώτερος Λειτουργός Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, εκπρόσωποι των εταιρειών χορηγών του Οργανισμού, καθώς και στελέχη του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κόσμου της Κύπρου.

Η MetLife Κύπρου διοργάνωσε ταξίδι για το Δυναμικό Πωλήσεων στην Αράχωβα Collapsed Expanded

Η MetLife Κύπρου διοργάνωσε ένα τριήμερο ταξίδι για το Δυναμικό Πωλήσεών της στην Αράχωβα στην Ελλάδα, από την Παρασκευή 29 Μαρτίου μέχρι τις 31 Μαρτίου. Το ταξίδι αυτό είχε τη μορφή βραβείου για έναν από τους πιο παραγωγικούς διαγωνισμούς της Εταιρίας την χρονιά που μας πέρασε. Στο διαγωνισμό αυτό έλαβαν μέρος οι ασφαλιστικοί συνεργάτες που κατάφεραν να διακριθούν με βάση τα παραγωγικά κριτήρια του διαγωνισμού.

Το ταξίδι ξεκίνησε από την Λάρνακα με προορισμό την Αθήνα και μετέπειτα την Αράχωβα το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου. Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας κ. Κυριάκος Αποστολίδης καλωσόρισε τους συνεργάτες της MetLife Κύπρου στην Αράχωβα το απόγευμα της ίδιας μέρας, συγχαίροντας τους για την εκεί παρουσία τους μιας και ήταν το επιστέγασμα των αγώνων και των προσπάθειών τους όχι μόνο την χρονιά που πέρασε αλλά διαχρονικά. Επεσήμανε ότι το ταξίδι αυτό είναι μόνο η αρχή από τα πολλά που θα ακολουθήσουν ως ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά και αφοσίωσή τους στην εταιρία. Το Σάββατο, η μέρα περιελάμβανε αρκετές δραστηριότητες. Αρχικά, εκδρομή στο μαντείο των Δελφών για ξενάγηση και ακολούθως μετάβαση στο Γαλαξίδι όπου οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής εκεί που το βουνό αγγίζει πραγματικά τη θάλασσα. Το βράδυ της ίδιας μέρας, η MetLife Κύπρου διοργάνωσε δείπνο για όλους σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο της περιοχής όπου ακολούθησε διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

  Η Κυριακή ήταν η μέρα επιστροφής, με τους συνεργάτες να επιστρέφουν ανανεωμένοι και με γεμάτες μπαταρίες για να συνεχίσουν το παραγωγικό τους έργο, για μια ακόμα χρονιά γεμάτη επιτυχίες. 

Ο Michel A. Khalaf νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Collapsed Expanded

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της MetLife, Inc. (NYSE: MET), ο Michel A. Khalaf, Πρόεδρος του τομέα US Business και ΕΜΕΑ, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της MetLife από την 1η Μαΐου 2019. Ο κ. Khalaf θα καταλάβει, επίσης, θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, από την 1η Μαΐου. Ο μέχρι τώρα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife, Steven A. Kandarian, ο οποίος συνταξιοδοτείται, θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του μέχρι και τις 30 Απριλίου 2019.

Ο Michel Khalaf ήταν πρόεδρος της MetLife ΕΜΕΑ από το 2011, ενώ από τον Ιούλιο του 2017 προστέθηκε στα καθήκοντά του και η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας στις ΗΠΑ. Μέσα από το διευρυμένο αυτό ρόλο, ήταν υπεύθυνος για τους κλάδους Ομαδικών, Συνταξιοδοτικών και Επενδυτικών Προγραμμάτων, Γενικών Ασφαλίσεων στις ΗΠΑ, καθώς και για το Global Employee Benefits (GEB), τη μοναδική οριζόντια δραστηριότητα της MetLife, στο πλαίσιο της οποίας παρέχει λύσεις για την ασφάλιση εργαζομένων σε τοπικούς και πολυεθνικούς εργοδότες, σε 39 χώρες. Ήταν επίσης υπεύθυνος για τις πωλήσεις ομαδικών και ατομικών συμβολαίων, μέσω πρακτόρων, μεσιτών, τραπεζών και απευθείας καναλιών σε περισσότερες από 25 χώρες στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική.

Πριν αναλάβει επικεφαλής EMEA, ο Michel Khalaf ήταν εκτελεστικός αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife για τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νότιο Ασία. Εντάχθηκε στο δυναμικό της MetLife το 2010, μετά την εξαγορά της American Life Insurance Company (Alico) από την AIG. Στη διάρκεια των 21 ετών που εργάστηκε στην Alico, ανέλαβε σειρά ηγετικών θέσεων σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Καραϊβική, η Γαλλία και η Ιταλία. Το 1996 έγινε ο πρώτος γενικός διευθυντής της Alico στην Αίγυπτο. Το 2001 ανέλαβε τη θέση του regional senior vice president, με τομέα ευθύνης τις δραστηριότητες Ζωής, Σύνταξης και Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Alico για την Πολωνία, τη Ρουμανία και τις χώρες της Βαλτικής. Την ίδια χρονιά, έγινε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Amplico Life, θυγατρικής εταιρίας Ασφαλίσεων Ζωής της Alico στην Πολωνία. Λίγο αργότερα ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Philamlife, συνεργαζόμενης εταιρίας της AIG στις Φιλιππίνες.

Ο Michel Khalaf είναι απόφοιτος του Syracuse University με Bachelor of Science στη Μηχανολογία και MBA στα οικονομικά. Είναι μέλος του Life Management Institute.

Υπεύθυνοι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Στοιχεία Επικοινωνίας

categories-items-0-0

Έλενα Δημοσθένους
Marketing / Communications Manager
Μενέλαος Μανέντζος
Marketing / Communications & PR Officer